tysdag 1. juli 2008

Sommer yeah

Liten oppdatering på den trønderske ferien..

Var på dynga en dag her, jeg og Aron skulle finne noe vi kunne bruke som blink til salongen. Fant oss ei gammel steikepanne som vi lakkerte rød med en hvit prikk i midten. Denne hang vi på restene av en gammel stol. Funker fjell. Kommer et høyt og tydelig DING hver gang vi treffer.Har aldri i mitt liv sett så mye mygg som det jeg så i kveld. Eller knott var det vel. Sånne små, summende skyer av blodtørstige pestspredere. Var SKYER av dem, vi var _nesten_ helt dekt. Skal jammen meg filme det en dag seinere, var helt ekstremt.
Var på fisketur, serru. To ganger, faktisk, vi måtte hjem en tur av grunner jeg har glemt, også stakk vi ut en tur til seinere. Fisken beit som bare juling, det nappa sikkert 50 ganger til sammen. Det er ganske mye, skal jeg si dere. Fikk jo et par fisker opp på land og, men de var så små at jeg heiv de ut. Mista et par halvveis på land og. Kjipern. Men èn fikk jeg i allefall opp, og det gjorde Aron og. Fine fisken.
Ser litt skummelt ut med det der nettet rundt trynet, men dette var den andre turen; vi fant ut at det var nødvendig å "beskytte" seg mot hordene med mygg. Dessuten kan man bruke doktorhansker til fisking og, for dere som ikke har sett det før.Aron ble full av røde prikker oppover den ene arma. Myggstikk, for de som ikke kobla den..


Meg sjøl, brodern og fadern på tur jess! Fattern uten maske for anledningen, da han satt og hørte musikk og prata i telefonen nesten hele turen. Han liker ikke å fiske, han var vel egentlig mest med for kjøreturen uansett, som sjåfør. Arti læll! =DJeje. Sånn går no dagan. Kanskje jeg kommer på å skrive noe mer uinteressant en annen dag og. Hvem veit.
Har laga meg en ganske så diger "kinaputt" jeg tenker å smelle en av dagene.. Hoho! Tenker det blir film av den jess!

Jeje!

1 kommentar:

Mrs. Bårdsen sa...

najs!
ser ud som du nyde sommaren jaffal!
eg åg vil fiska me maska å doktorhanskar!
rått. det va forresten lurt me dei hanskane! det hadde eg aldri komt på:p
glede meg te neste oppdatering!